Crna hronika

UP: Policija traga za Nemanjom Medinom od momenta prijave njegovog nestanka

Službenici Uprave policije MUP-a - Centra bezbjednosti Budva tragaju za Nemanjom Medinom (24) iz Petrovca od momenta prijave njegovog nestanka.
UP: Policija traga za Nemanjom Medinom od momenta prijave njegovog nestanka
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nestanak Medina je član porodice policiji prijavio u subotu, 9. jula 2016. godine u jutarnjim časovima. Član porodice je kazao da se Nemanja nije javljao porodici od noć ranije, dakle od 8. jula uveče, te da nakon toga nijesu mogli sa njim da uspostave kontakt.

Prijava o nestanku Nemanje Medina je unijeta u policijsku aplikaciju o nestalim licima, te su službenici policije u čitavoj Crnoj Gori stoga obaviješteni o njegovom nestanku, uključujući i policijske službenike na graničnim prelazima.

Za Nemanjom se traga na terenu i to ne samo na području Petrovca i Budve već i na području drugih gradova. U potragu je uključena i Avio - helikopterska jednica Direktorata za vanredne situacije MUP-a.

Službenici CB Budva su prikupili obavještenja od članova porodice, prijatelja i drugih lica koja bi mogla imati korisna saznanja o okolnostima njegovog nestanka.

Potraga za Medinom se nastavlja.

Ukoliko bilo koje lice ima saznanja o nestalom Medinu, molimo da svoja saznanja policiji javi na besplatni policijski broj 122, broj Dežurne službe CB Budva 067 184 868, neposrednim kontaktom sa policijskim službenicima, dolaskom u najbliži centar ili odjeljenje bezbjednosti ili na bilo koji drugi način. Prijava može biti učinjena i anonimno. Svaka informacija može biti korisna i biće provjerena.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.