Crna hronika

U Budvi priveden sin Zvezdana Terzića

Budvanska policija uhapsila je Kostadina Terzića, sina generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, jer je sinoć, vraćajući se iz noćnog provoda, pretukao stražara na gradilištu jedne zgrade u centru Budve, saznaje Kurir.
U Budvi priveden sin Zvezdana Terzića
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Terzić je, oko četiri sata ujutru, nakon što je sa svojom djevojkom Anastasijom Ražnatović, kćerkom folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i još nekoliko drugova izašao iz diskoteke, počeo da lupa po metalnoj ogradi gradilišta.

Nakon toga, izašao je noćni čuvar i zamolio ih da prestanu sa tim, ali su oni počeli da ga vrijeđaju. Terzić ga je nekoliko puta udario, a maltretiranje stražara prekinuli su pripadnici budvanske policije, koji su priveli Terzića.

On je zadržan u stanicu policije i uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, koji je predložio pritvor, stavljajući mu na teret krivično djelo nasilničko ponašanje.

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je u prisustvu branioca Terzića i pustio ga da se brani sa slobode, uz odobrenu kauciju od 6.000 eura.

Portal Analitika