Muzika

Sedmi After Beach Parties: DJ-evi iz regiona i Evrope na 20 lokacija

Tradicionalni ljetnji festival After Beach Parties biće održan sedmi put od 15. jula do 15. avgusta na više od 20 lokacija u šest primorskih opština, najavili su organizatori.
Sedmi After Beach Parties: DJ-evi iz regiona i Evrope na 20 lokacija
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj događaj u organizaciji Montenegro Event Agencije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma, odvijaće se u tri programske faze koje podrazumijevaju nastupe resident DJ-eva sa domaćih prostora, žive svirke i nastupe svjetski poznatih imena elektronske muzičke scene.

- Ovogodišnji festival odvijaće se na lokacijama "SandBox", "D'Olcinjum", "Aquarius" i "Gecko" u Ulcinju, na teritoriji opštine Bar projektu su se priključili plažni barovi "Questo Quello", "Cuba Libre", "Terazza", "Sunset" i "Tropski bar". Domaći i inostrani turisti će u Budvi žurke moći da posjete na prostorima "Galije", "Torch"-a, "Sen Trope"-a i "Jeff"-a, dok će u Kotoru glavno mjesto biti "Havana". U Tivtu su obezbijeđene tri lokacije "Almara Beach Club", "Onna" i "Ponta Seljanovo", dok je ove godine u Herecg Novom mjesto zabave plažni bar "Žalo" - izjavila je menadžerka projekta Milica Vujović Vuković, napominjući da je misija festivala kao i prethodnih godina smanjenje buke u večernjim časovima i afirmacija Crne Gore kao zabavne destincije tokom ljetnje sezone.

Ona je naglasila da interesovanje plažnih barova raste iz dana u dan, te da ovo nije konačan spisak lokacija na kojima će se odvijati program.

- U proteklih sedam godina tokom jula i avgusta omogućili smo turistima pregršt zabava na plaži, realizovali više od 2.500 žurki, i povećali za 300 odsto zaintersovanost za dnevne provode. Raznovrsnost naše ljetnje ponude ogleda se u raznovrsnom muzičkom programu i promotivnim aktivnostima naših prijatelja festivala - dodala je ona.

Organizatori najavljuju svirke bendova među kojima su Who See, Perpetum Mobile i Bad Copy, dok će u okviru resident programa tokom trajanja festivala muzički program voditi domači DJ-evi Nigel, Shar, LuckyDee, Mr Jools i mnogi drugi.

Promoter ovogodišnje edicije After Beach Parties festivala Nenad Stanišić DJ Nigel najavio je i specijalna gostovanja sa svjetske muzičke scene.

- Ove godine uživaćemo u nevjerovatnim nastupima koji su bukirani mjesecima unaprijed. Sa zadovoljstvom najavljujemo i premijerna gostovanja imena kao što su: DJ Magdalena iz Hamburga, italijanski "Jazzy Funk", Milk Wish iz Poljske, njemački "Lovebirds" i DJ Tylodamid takođe iz Njemačke. Ovo su samo neka od imena koja će biti dio finalnog programa, a u najavi su i reprizni nastupi DJ-eva koji već duže vrijeme sarađuju sa festivalom. Mislim da će svi vatreni obožavaoci ljetnjih žurki biti oduševeljni ovim odabirom - najavio je Stanišić i dodao da će se glavnim imenima priključiti kako crnogorske snage, tako i imena iz Srbije i Hrvatske.

Kompletan program sa satnicama biće postavljen na Facebook grupu i oficijelni sajt www.afterbeach.me, a kao i prethodnih godina ulaz za sve sadržaje je besplatan. Sve žurke se održavaju u poslijepodnevnim časovima.

Portal Analitika