Crna hronika

Ni traga od Nemanje i automobila

Službenici policije danonoćno rade na utvrđivanju okolnosti pod kojima je u petak popodne kod Virpazara nestao Nemanja Medin (24) iz Petrovca.
Ni traga od Nemanje i automobila
Portal AnalitikaIzvor

Po saznaju Dnevnih novina, policija je u potragu uključila sve raspoložive resurse, uzete su izjave osoba koje su bile u kontaktu sa nestalim mladićem, aktiviran je i helikopter, ali od Medina i njegovog automobila nema ni traga.

Osim izjava koje su uzete od članova Medinove porodice, juče je u Centar bezbjednosti Budva saslušano više osoba sa kojoma je Medin u posljednje vrijeme bio u kontaktu, a među njima i ona sa kojom se navodno u petak sreo u Virpazaru.

Oni su pozvani i saslušani u svojstvu građana, a nakon što su inspektorima predočili svoja saznanja o nestalom mladiću, nijesu više zadržavani u stanici policije.

Za Medinom se od subote traga danonoćno, a juče se uključio i helikopter koji je po saznanju Dnevnih novina, Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova anagažovao na inicijativu službenika budvanske policije koja se uključila u potragu.

Helikopter je uzdignut iznad Podgorice oko 14 sati a odmah se uputio ka Virpazaru gdje je mladić posljednji put viđen. Kako je nakon višeminutne potrage iznad teritorije Virpazara postalo izvjesno da od njega i njegovog automobila nema ni traga, helikopter je sa članovima porodice nestalog, oblijetao teren Paštrovačke gore, Sutormana, Rijeke Crnojevića.

Nakon temeljnog oblijetanja budvanske opštine koje nije dala rezultate, helikopter je sletio na budvanski stadion.

Po saznanju DN, Centar bezbjednosti Budva angažovao je sve resurse na potrazi za mladićem, a u potragu su osim njih uključeni i CB Bar i CB Podgorica čiji su službenici tokom jučerašnjeg dana bezuspješno pokušavali da uđu u trag nestalom mladiću.

Po saznaju DN, Medin je u petak popodne "renoom megan", bijele boje, registarskih oznaka BD BB142 krenuo iz Petrovca preko Petrovačke gore ka Virpazaru, gdje je njegovo vozilo posljednji put primijećeno oko 17.30 sati.

Nemanjina porodica je u subotu prijavila policiji njegov nestanak, i apelovala na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona 068-417-510.

Iz policije se zvanično nijesu oglašavali o ovom slučaju.

Dnevne novine

Portal Analitika