AMSCG: Jutarnji časovi povoljni za vožnju

Na crnogorskim putevima su u jutarnjim satima povoljni uslovi za vožnju, dok je u najtoplijem dijelu dana treba izbjegavati, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore.
AMSCG: Jutarnji časovi povoljni za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Na magistralnom putu Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, saobraćaj će biti potpuno obustavljen od 12 do 14 sati, zbog asfaltinanja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, do 1. avgusta promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Do 1. septembra, od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Sabraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče - Kolašin - Mojkovac, Podgorica - Sotonići - Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg - Herceg Novi - Kotor - Budva - Bar - granični prelaz Sukobin, Podgorica -

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na putu Cetinje - Ivanova korita, od osam do 16 sati, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, zbog održavanja međunarodne brdske trke “Lovćen 2016”. Od devet do 16 sati zabrana će važiti za sve lokalne i nekategorisane puteve koji se priključuju na put Cetinje-Bjeloši-Ivanova korita.

Na relaciji Luka Bar - Podgorica - Nikšić - Krnovo, saobraćaj će, do završetka prevoza vjetroturbina, povremeno biti prekinut. Konvoj će se kretati u pratnji policije.

Izvor: Agencija MINA

Portal Analitika