Muzika

Počelo drugo veče EXIT festivala, prenos Main i Fusion Stage-a uživo

Drugo veče Exit festivala u Novom Sadu zvanično je otvoreno svirkom benda Bitipatibi na glavnoj bini a koncerti na rokerskom Fjužn stejdžu i Eksplozivu počeli su još sat ranije.
Počelo drugo veče EXIT festivala, prenos Main i Fusion Stage-a uživo
Portal AnalitikaIzvor

Drugog dana festivala očekuje se velika posjeta, jer na glavnoj bini poslije ponoći nastupiće jedan od najpopularnijih komercijalnih DJ-eva Dejvid Geta.

Fjužn bina će osim regionalnih bendova, među kojima su Kultur šoka i Edo Majka, ugostiti i popularni holandski bend Kensington, čiji nastup počinje oko 22.30. 

Ekipa benda Kensingtona poručila je mladima da su festivali pravo mjesto na kojem treba da budu u tinejdžerskim godinama, a da su i neki od njih počeli da sviraju upravo zato što su svoje idole mogli da vide na binama i dožive sa njima festivalsku interakciju. 

"Kada smo bili mladi i mi smo odlazili na festivale, i možemo reći da smo i poželjeli da imamo bend, jer smo vidjeli druge sjajne izvođače na binama. Ostalo je samo bio uporan rad i sve je moguće", poručili su momci iz Kensingtona. 

Tokom druge večeri na glavnoj bini će nastupiti i legenda fank muzike Džordž Klinton, a elektronska Dens arena ujutru oko četiri će ugostiti velikama Maceo Pleksa. 

Exit festival traje do nedelje 10. jula. Po navodima organizatora prvo veče je kroz kapije na Petrovaradniskoj tvrđavi prošlo oko 44.000 ljudi. 

Ukoliko niste na Petrovaradinu, Main i Fusion stage EXIT festivala možete pratiti live na njihovom youtube kanalu.

 </p>

 </p>

(sva prava prenosa pripadaju Youtube kanalu EXIT festival)

Portal Analitika