Politika

Medojević: PzP će krivično goniti plaćene istraživače javnog mnjenja

Zbog kontinuiranog obmanjivanja javnosti i zbog bjesomučnog širenja laži i izmišljotina, Pokret za promjene će zakonski goniti DPS-ove plaćene promotere koji se predstavljaju kao istraživači javnog mnjenja. To ćemo uraditi kako bi se tim prevarantima i režimskim plaćenicima trajno zabranilo djelovanje na prostoru Crne Gore, najavio je predsjednik PzP- a i funkcioner DF-a Nebojša Medojević.
Medojević: PzP će krivično goniti plaćene istraživače javnog mnjenja
Portal AnalitikaIzvor

- Istovremeno ćemo razmotriti zakonske mogućnosti da krivično gonimo vlasnike i rukovodioce tih takozvanih „agencija za istraživanje javnog mnjenja“, koje svojim lažima obmanjuju crnogorsku javnost za račun režima Mila Đukanovića. Tokom minule sedmice crnogorska javnost je bila izložena obmanama i lažima nekoliko prevarantskih „agencija za istraživanje javnog mnjenja“, i bila je u kratkom vremenu doslovno „bombardovana“ sa nekoliko izmišljenih istraživanja. Šef režima je naložio „ofanzivu istraživanja“ zbog strmoglavog pada javne podrške režimskim i tajkunskim strankama, i zbog istovremenog impresivnog rasta popularnosti DF-a kod crnogorskih građana. Prema najnovijim profesionalno i objektivno urađenim sondažama javnosti, crnogorska politička scena je polarizovana i na njoj postoje samo dva dominantna činioca, Demokratski front i DPS. A razlika između nas i režima se ubrzano topi, i ovih je dana postala jednocifrena- istakao je Medojević.

DF je, kako je dodao, moćni stožer istinske opozicije.

-Podrška koju uživamo vrtoglavo raste. Taj naš vrtoglavi rast se pokušava zaustaviti izmišljenim istraživanjima, koja se plasiraju u medijima koji su neprijatelji DF-a i građana Crne Gore- zaključio je Medojević.

 

Portal Analitika