Crna hronika

Šestorica Barana upućena u spuški zatvor

Šest bezbjednosno interesantnih osoba sa debelim policijskim dosijeima minulih dana su sklonjeni sa ulice i upućeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, saznaju DN u policiji.
Šestorica Barana upućena u spuški zatvor
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nekima od njih spuški zatvor je postao dom nakon što su pravosnažno osuđeni, dok je protiv ostalih pokrenuta istraga zbog izvršenih krađa pa su smješteni u Istražni zatvor.

Nezvanično, po odluci sudije za istrage, u pritvorsku jedinicu spuškog zatvora su zbog krivičnog djela "krađa" upućeni Vladimir Zindović, Mihajilo Gavrilović i Muharem Nerda koji je prije nekoliko mjeseci hapšen pod sumnjom da je počinio razbojništvo.

S druge strane, na služenje zatvorske kazne je upućen Vojislav Vojvodić, te Edmond Mustafa koji je odlukom drugostepenog suda pravosnažno osuđen na dva mjeseca zatvora. Prethodno, Mustafa je u nekoliko navrata hapšen zbog prijave za djelo koje je počinio uz upotrebu pištolja, a sud ga je puštao da se brani sa slobode.

Iza rešetaka se, po pravosnažnosti presude našao i Baranin Milan Bošković jer je, kako je sud utvrdio, 9. maja oko ponoći, počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu Alena i Almira Bahovića, u ugostiteljskom objektu "Amante" u Baru. On se sumnjičio da je u svađi sa braćom Bahović potegao pištolj sa metkom u cijevi.

Dnevne novine

Portal Analitika