Turizam

Peti regionalni sajam omladinskog turizma održan u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Budva je zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, uspješno predstavila turističku i festivalsku ponudu Budve i Crne Gore na petom regionalnom sajmu omladinskog turizma - OPENS Youth Fair 2016, koji je održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti u Novom Sadu 5. i 6. jula.
Peti regionalni sajam omladinskog turizma održan u Novom Sadu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sajam je održan neposredno pred festival EXIT, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz cijelog svijeta.

I ove godine, posjetioci su uživali u raznovrsnim sadržajima sajma, kulturnim, umjetničkim i muzičkim programima, i prvog i drugog dana od 18:00h do 22:00h.

TO Budva je na ovom sajmu predstavila turističku ponudu Budve, sa posebnim akcentom na festivalsku ponudu i manifestacije koje nam predstoje tokom ljeta u Budvi.

Pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na teritoriji Balkana, svi koji su došli na sajam mogli su da se informišu i o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije.

OPENS Youth Fair na jednom mjestu okuplja sva najatraktivnija mjesta u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije.

Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu promociju, Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade u svijetu. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.