Turizam

NTO predstavila festivalsku i ponudu za avanturistički turizam

Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavila je na regionalnom sajmu omladinskog turizma u Novom Sadu, Opens Youth Fair, festivalsku i ponudu za avanturistički turizam u Crnoj Gori.
NTO predstavila festivalsku i ponudu za avanturistički turizam
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

NTO je na sajmu koji se održao u utorak i srijedu, ponudu predstavila zajedno sa lokalnom turističkom organizacijom Budve, festivalima Lake Fest i Bedem Fest iz Nikšića, kao i agencijom Explorer iz Kolašina.

„Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu promociju Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade na svijetu”, navodi se u saopštenju NTO.

Iz NTO su dodali da su mladi, koji u velikom broju borave ovih dana u Novom Sadu zbog festivala EXIT, imali priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa festivalskom i ponudom za avanturistički turizam Crne Gore.

“Posjetioci su pokazaliveliko interesovanje za festivale i manifestacije koje će se tokom ljeta održati u Crnoj Gori, kao što su Sea dance, Lake fest, Bedem fest, After beach parties, program gostovanja poznatih svjetskih izvođača u diskotekama Top Hill i Maximus, Sea rock festival, Ljeto sa zvijezdama, Festival uličnih performera, Kotorski karneval, Petrovačka i Bokeljška noć”, rekli su iz NTO.

Posjetioci su se, kako su kazali iz NTO, informisali o izvođačima koji će narednih mjeseci nastupiti širom Crne Gore, cijenama festivalskih ulaznica i smještaja u crnogorskim gradovima.

Sajam omladinskog turizma je za dva dana posjetilo oko deset hiljada posjetilaca.

Portal Analitika