Vrijeme je, UFC 200 - Crnogorski ''Psihopata'' predstavio favorite

UFC 200, još svega par dana je ostalo do ovog visoko iščkivanog eventa, u kojem će 9. jula, između ostalih, rukavice ukrstiti Aldo - Edgar, Jones - Cormier, Tate - Nunes a svoj povratak na veliku scenu UFC-a zabilježiće Lesnar protiv Hunta.
Vrijeme je, UFC 200 - Crnogorski ''Psihopata'' predstavio favorite
Portal AnalitikaIzvor

Naš najbolji borac kada je u pitanju MMA, prognozirao je u ishodu mečeva u intervju-u za hrvatski portal ''profightstore''.

Diego Sanchez vs Joe Lauzon

diego-sanchez-vs-joe-lauzon-750x370

"Ovo je meč koji najviše iščekujem na ovom eventu, trebao se dogoditi još ranije ali sada dolazi u najbolje moguće vrijeme. Zagarantovano je krvoproliće, oba borca je teško završiti i dokrajčiti tako da nam ne ginu 3 krvave runde. Moj omiljeni borac Diego ima prednost u rvanju i očekujem bar jedno rušenje u svakoj rundi, držanje pozicije i pobjedu na bodove."

Johny Hendricks vs Kelvin Gastelum

"Sudar dva odlična rvača tako da se meč neće zadržati na podu. Kelvin je dosta tehnički bolji ali Hendricks udara kao kamion. Hendricks se mora prvo vratiti na noge nakon poraza od Thomsona i mislim da je ovo idealna prilika. Riješio je do sada najveći problem a to je održavanje kilaže, sada dosta lakše skida kile i dosta je brži i pokretljiviji. Moja prognoza je da ćemo vidjeti 3 runde, Hendricks dobija na bodove."

U akciju se 9. jula vraća slavni kečer Brock Lesnar, i Vaso, kao i mnogi drugi, smatra kako mu se loše piše protiv Hunta.

Brock Lesnar vs Mark Hunt

6bfd953cb0ad337ed667fa1e0ab12392

"Jednostavno ne vidim kako bi Lesnar mogao ugroziti Hunta. Ako ga uopšte uspije srušiti, u što čisto sumnjam, onda ga treba zadržati na podu. Hunt je dosta nizak, ima nisko težište i jako je težak tako da bi bilo idealno rušiti ga na single leg kao što je to Miočić radio s lakoćom, ali Lesnar s njegovim ulascima u double leg i to s velike distance nema nikakve šanse. Što se tiče stand-upa jedan udarac od Hunta može poslati Lesnara u svijet snova. Lesnar je veliki čovjek ali malo srce, ne vidim da ovo izlazi iz prve runde. Pobjeda Hunta na TKO, prekida sudija. Teško će ugasiti Lesnara već će sudija morati da uskoči."

Aldo vs. Edgar

edgar-aldo

Aldo i Edgar se bore za privremeni perolaki pojas.

"Edgar je u životnoj formi dok se Aldo još nije probudio od kada ga je Conor resetovao. Uvjeren sam da je sada pravo vrijeme za borbu s Aldom i mislim da neće otići na odluku već će ga Edgar nokautirati, bar se iskreno nadam. Ne sviđa mi se Aldo nimalo a ipak se nadam da će pobijediti da bi dobio revanš s Conorom i onda opet da ode na spavanje klasičnim nokautom, ali hajde... Moja prognoza - Edgar pobjeđuje nokautom."

Jones vs Cormier

ufc-200-538748-eventfeature

Jones i Cormier odrađuju revanš, i tu će biti ujedinjen LHW naslov.

"Mislim da će sigurno otići pet rundi jer obojica nemaju nokaut udarce, Jones ima bolji submission game ali nema šanse završiti debelog. To će biti izuzetno tvrda borba ali Cormier, ako bude radio kao s Gustafssonom, ima sigurnu pbojedu. Skraćivanje distance, ulazak u klinč i njegov prljavi box, te onda rušenje iz klinča, to je njegova priča. Ako pusti Jonesa da radi što hoće, tada je u problemu. Moja prognoza - pobjedu nosi Cormier na bodove nakon 5 rundi. Ipak je on sada šampion i nosi pojas tako da će sudije u gustom meču ipak njemu dati pobjedu."

 </p>

(Izvor: profightstore.hr)

Portal Analitika