Politika

Nišavić: Pokretanje priče o nejedinstvu SNP-a suprotno ciljevima partije

SNP je bila i biće stožer one istinske borbe za bolju i pravedniju Crnu Goru, državu bez korupcije i kriminala, državu socijalne pravde i jednakosti. U tom pravcu, sasvim je i logično, da unutar naše partije, postoje različita viđenja i pogledi na rešavanje političke krize u našoj državi. Ali, takođe, želim da pošaljem jasnu poruku da su u zabludi svi oni zlonamjerni koji gledajući lične partijske ciljeve pokušavaju to uraditi slabljenjem SNP-a, poslanik i predsjednik OO SNP Bijelo Polje Radosav Rašo Nišavić.
Nišavić: Pokretanje priče o nejedinstvu SNP-a  suprotno ciljevima partije
Portal AnalitikaIzvor

On je poručio „da Zaključci donešeni na poslednjoj sjednici Glavnog odbora SNP-a bez ijednog glasa protiv, stavljaju i konačnu tačku na očigledno zlurade želje prema SNP-u pojedinih subjekata, kako vlasti tako i opozicije“.

-Odgovorno poručujem, a imaće ubrzo prilike svi da se uvjere, da jedinstvo SNP-a nema alternativu i da će naša partija brojem osvojenih glasova i mandata biti činilac bez kojeg nema ni buduće vlasti ni tako željenih promjena u Crnoj Gori. Na samom kraju, moram istaći da svako pokretanje priče o nejedinstvu posle jednoglasno usvojenih Zaključaka, suprotno je i ciljevima naše partije kao i samim zaključcima usvojenim na Glavnom odboru.  Uostalom, zakazani partijski skup u Bijelom Polju, već u nedjelju, pokazaće pravu snagu SNP-a – saopštio je Nišavić.

Portal Analitika