Region

Horor u Ivanči: Izbo suprugu dok je tijelom štitila jednogodišnju ćerkicu

Zoran Marjanović (50) iz Velike Ivanče uhapšen je jer je izbo nožem suprugu Gordanu R. (34) poslije proslave prvog rođendana njihove ćerkice.
Horor u Ivanči: Izbo suprugu dok je tijelom štitila jednogodišnju ćerkicu
Portal AnalitikaIzvor

Marjanović je, kako saznajemo, nedavno izašao iz pritvora u kome je bio takođe zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao Gordanu, ali i njenu majku.

''Gordana je prijavila nasilje i Marjanović je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i Gordana i njena majka, kao i svi svjedoci su promenili iskaz. Tvrdili su da Zoran nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora'' prenose srpski mediji.

Ubrzo po Zoranovom puštanju iz pritvora trebalo je da obilježe prvi rođendan ćerkice. Oboma je to četvrto, ali prvo zajedničko dijete. Nesrećna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti poslije proslave.

''Kada su rođaci otišli, Gordana je legla u krevet sa ćerkicom, a Zoran je iz čista mira uzeo nož i izbo je po tijelu dok je ležala. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dijete, tako da ga je zaštitila tijelom. Na sreću, dijete nije povrijeđeno. Ona je uspjela da pozove Hitnu pomoć'' kažu poznanici Gordane i Zorana.

Ona je izgubila dosta krvi i sa teškim tjelesnim povredama zadržana je na liječenju u Urgentnom centru.

Mladenovačka policija je odmah uhapsila nasilnika Zorana Marjanovića, osumnjičenog za pokušaj ubistva i nasilje u porodici. Osumnjičenom je tužilac odredio pritvor do mjesec dana.

Zoranovi poznanici očekivali su da će on i poslije pritvora nastaviti sa nasiljem zbog kojeg je i robijao.

''Zoran je neradnik, prijeke naravi, voli da popije. Ni pritvor ga nije opametio! Čim je izašao, nastavio je po starom. Ne znamo šta je ta jadna žena tražila uopšte sa takvim čovjekom. Tukao ju je i kada su započeli vezu'' kažu poznanici ovog para.

Oni napominju da nesrećna žena očigledno ''nije imala snage da izgura do kraja i pošalje Zorana u zatvor na duže vrijeme“.

''Vjerovatno se plašila da će Zoran po izlasku nauditi njihovoj ćerkici, njenoj djeci iz prvog braka, njoj i majci, koje je i ranije maltretirao'', navode oni.

Da je Marjanović osvjedočeni nasilnik, pokazuje činjenica da je tukao i prvu suprugu. Ona se takođe zbog batina svojevremeno sklonila u sigurnu kuću. (Blic)

Portal Analitika