Zabava

Crnogorski komičar Andrija Dabanović 8. jula nastupa u Splitu

Crnogorski stand up komičar Andrija Dabanović imaće svoj prvi nastup u Splitu u petak, 8. jula 2016. godine u okviru proslave milenijuma državnosti Crne Gore, koju organizuje Zajednica Crnogoraca Split.
Crnogorski komičar Andrija Dabanović 8. jula nastupa u Splitu
Portal AnalitikaIzvor

Dabanović, kao prepoznati predstavnik crnogorske stand up scene, već je nastupao u Hrvatskoj - u Dubrovniku i Zagrebu - a u okviru svog nastupa u Splitu predstaviće lokalne kao i univerzalne teme.

Zajednica Crnogoraca Split Dabanovića je prepoznala kao komičara koji će svojom energijom i humorom nasmijati Crnogorce u Splitu sa specifičnim humorističnim crticama iz njihove domovine.

Na proslavi će pjevati crnogorski pjevači Tanja Šeter i Dejan Škuletić, a gosti će uživati i u kratkoj monodrami „Prva bračna noć“ u izvedbi člana Zajednice Slobodana Mračevića, kao i nastupu nedavno osnovanog mješovitog pjevačkog zbora Zajednice, koji će pod vođstvom dirigenta Mirka Jankova otpjevati pjesme „Pod onom gorom zelenom“ i „Oj đevojko, đe si ruže brala“.

Proslavi će prisustvovati predstavnici Grada i Splitsko-dalmatinske županije, nacionalnih manjina grada Splita, kao i Udruge Antifašista.

Portal Analitika