Svijet

Australija: Sin pozvao policiju nakon što mu je otac spalio marihuanu

Jedan bijesni Australijanac pozvao je policiju kako bi se požalio da mu je otac spalio biljke kanabisa.
Australija: Sin pozvao policiju nakon što mu je otac spalio marihuanu
Portal AnalitikaIzvor

Policija australijske pokrajine Sjeverna teritorija je saopštila da ih je mladić nazvao sinoć iz mjesta Hampti Du, oko 40 kilometara od grada Darvina, kako bi prijavio svađu sa ocem, javlja agencija AFP.

"U znak odmazde, otac je spalio sinovljeve biljke marihuane zapalivši vatru na imanju", navela je policijska načelnica Luis Džorgensen.

"Sin je zaključio da to nije bilo u redu i prijavio je slučaj policiji. Policajci su izašli na lice mjesta i potvrdili da je otac zaista spalio marihuanu", navela je ona.

Policija nije navela koliko su stari otac i sin, ali je saopštila da je sin bio u konfliktu sa ocem otkad se prije nekog vremena ponovo vratio u Sjevernu teritoriju.

"Žestoko su se sukobili sinoć i tada je droga uništena. Sin je bio ogorčen i bijesan. Pitanje je da li je bio svijestan da je posjedovanje kanabisa nezakonito i da bi protiv njega mogla da bude podignuta optužnica", navela je Džorgensen.

Ona je rekla kako je sin izgleda smatrao da je uništenje droge daleko gori prekršaj od njenog posjedovanja.

Zasad nisu podignute optužnice u ovom slučaju, navodi policija, objašnjavajući da su "dokazi uništeni".

(Tanjug/B92)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.