Fudbal

EURO: Ronaldo protiv Bejla za veliko finale!

Kristijano Ronaldo ili Garet Bejl? Saigrači iz Real Madrida, koji su ,,kraljevski klub“ nedavno vodili do trofeja Lige šampiona, naći će se u klinču u polufinalu Evropskog prvenstva koje niko nije očekivao.
EURO: Ronaldo protiv Bejla za veliko finale!
Portal AnalitikaIzvor

Portugal i Vels večeras u Lionu igraju da dođu na korak od vječnosti, na posljednju stepenicu pred osvajanje Starog kontinenta.

- Ronaldo je fantastičan igrač. Svi znaju što može da uradi. Slažemo se veoma dobro. Ali, ovdje se ne radi samo o nas dvojici. Radi se o dvije reprezentacije koje su u polufinalu. Jedanaest na jedanaest - objasnio je Bejl.

Ipak, jasno je da će Portugalci posebnu pažnju obratiti na momka rođenog 1989. godine u Kardifu.

- Poznajem Bejla iz španske lige. Izvanredan je igrač. Tako- đe, igrao sam protiv britanskih timova u prošlosti, tako da znam način i njihov stil igre. Spremni smo da se suprotstavimo veoma jakoj reprezentaciji kakva je Vels. Odlično napadaju. Mislim da su dobri i u kontrama, ali iskoristićemo naša oružja na najbolji način kako bismo ih pobijedili i plasirali se u polufinale - izjavio je Andre Gomeš.

Prvi međusobni takmičarski meč odigraće Portugal i Vels. ,,Selesao“ ima dvije pobjede iz tri prijateljska duela. Utakmica se igra od 21 sat.

Portal Analitika