Politika

DF: Razumljiva nervoza Duška Markovića

Predsjedništvo DF-a razumije nervozu zamjenika predsjednika DPS – a Duška Markovića jer smo svojim dosadašnjim beskompromisnim opozicionim djelovanjem u potpunosti razbili namjere ove kriminalno antidržavne organizacije da pokrade još jedne izbore, navodi se u reagovanju DF-a na današnju Markovićevu izjavu.
DF: Razumljiva nervoza Duška Markovića
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednik Vlade je danas kazao da "jedna politička struktura koja je pred kolapsom pokušava Skupštinu da pretvori u arenu za dalji politički obračun sa neistomišljenicima oko puta Crne Gore u NATO".


Iz DF-a su istakli da za opšte rasulo u kojem se nalazi crnogorsko društvo Duško Marković snosi podjednaku odgovornost kao i Milo Đukanović, jer je "svojim bezbjednosno – militantnim djelovanjem 24. oktobra umalo izazvao građanski rat u Crnoj Gori".
- Izdajući naređenja Veselinu Veljoviću da kriminalne i partijske strukture DPS – a prebijaju mirne demonstrante, Duško Marković se u stvari kandidovao za budućeg premijera, koji je spreman,da gazeći Ustav i zakone uguši svaku pobunu protiv kriminalne političke organizacije čiji je zamjenik predsjednika. DF ne očekuje da VDT Ivica Stanković, da za ovo, i ostala nepočinstva,  najzad procesuira Duška Markovića, pošto su zajednički procijenili da je skalp Svetozara Marovića sasvim dovoljan da fingira proces tzv. obračuna sa krupnim ribama. Zbog toga još jednom šaljemo jasnu i snažnu poruku, da će nakon ovih izbora Duško Marković imati priliku i zajedno sa Milom Đukanovićem odgovara pred nezavisnim i hrabrim crnogorskim pravosuđem - stoji u saopštenju Markovića.


 Takođe, kako se ističe, poručuju Dušku Markoviću, da borbu protiv DPS – a, DF nastavlja sa pojačanim intenzitetom i u Skupštini i van nje. 


- Uostalom, to je potpredsjedniku Vlade i koordinatoru svih službi bezbjednosti jasno, zato ga i hvata panika od konačnog političkog obračuna koji će uslijediti. Ako je neko imao nedoumice oko toga zašto je formirana Vlada tzv. izbornog povjerenja, nakon današnjeg Markovićevog reagovanja, otklonjena je svaka dilema, formirana je protiv DF – a. Samo što Đukanovi, Marković, Lekić, Rakčević i Krivokapić  nisu računali da je sa DF – om slobodna i većinska Crna Gora koja će ih dovesti do kolapsa, jer je to jedini spas za ovaj narod - poručili su iz DF-a. 

Portal Analitika