Politika

Pavlović: Markovićev agent-provokator pokušava da zaustavi istinu

Zadatak pripadnika Mojkovačkog klana i agenta-provokatora OMS, jeste da uvredama i lažima izazove incident u Skupštini i da tako minira raspravu o pitanjima na koja njegov sef Duško Marković, i ostali iz Đukanovićeve vlade nemaju odgovor, saopštio je poslanik Demokratskog frona i PzP-a Koča Pavlović.
 Pavlović: Markovićev agent-provokator pokušava da zaustavi istinu
Portal AnalitikaIzvor

Pavlović navodi da je Markovićev osnovni problem što su poslanici DF-a "nestandardni", i sto bi za "neistine, uvrede i provokacije koje svako malo iznosi, omiljeni Duškov agent-provokator mogao jednom zaista dobiti batine".


- Nakon sto je juče, u direktnom TV prenosu, prvo načelnik Generalštaba potvrdio da je VCG bila stavljena u stanje borbene pripravnosti pred proteste DF-a od 24.oktobra, i nakon što je ministarka Pejanović-Djurišić tu istu tvrdnju svog admirala, pola sata kasnije odbacila kao glupost - u operaciju spasavanja ministarke Milice ukljucio se Markovićev agent OMS. I na već uhodani način izazvao incident i prekinuo rad Skupstine. Poslanici DPS-a moraju znati da poslanici DF-a neće dozvoliti bježanje od odgovornosti, širenje lazi i obmanjivanje javnosti u Skupštini Crne Gore. Nećemo dozvoliti laganje građana koje su juče pokusali da sprovedu Milutin Stijepović, Milica Pejanović-Djurišić i Suljo Mustafić - saopštio je Pavlović. 


On je poručio da Pejanović-Djurišić, Markovic, Konjević, Stojanović, Veljović i ostali Đukanovićevi pretorijanci, moraju biti svjesni da nema toga incidenta koji bi mogao izazvati Duškov agent-provokator OMS, a koji bi njih mogao spasiti od krivične odgovornosti.


- Od krivične odgovornosti za monstruozne namjere i činjenja, koja su pripremali i koja su sprovodili protiv svog naroda u noci 24.oktobra.  Jučerašnje nadlagavanje ministarke i admirala, zabilježeno u direktnom TV prenosu, u svakoj normalnoj zemlji bi moralo biti osnov za momentalnu akciju VDT. Nezakonito pripremanje VCG za sukob sa sopstvenim narodom je zastrasujuce ozbiljna optuzba, za koju moraju krivicno odgovarati ili ministarka i admiral, ili mi iz DF koji smo to javno saopstili - poručio je Pavlović.

Portal Analitika