Fudbal

MURINJO predstavljen: Ovo je posao koji svako želi!

Žoze Murinjo zvanično je predstavljen medijima kao novi menadžer Mančester Junajteda, a na prvoj konferencije jasno je rekao: "Želim sve".
MURINJO predstavljen: Ovo je posao koji svako želi!
Portal AnalitikaIzvor

Murinjo je treći menadžer Junajted od odlaska Aleksa Fergusona, omanuli su Dejvid Mojs i Luj van Gal, pa se od Portugalca očekuje mnogo.

"Ovo je posao koji svako želi da radi, a nemaju mnogi šansu da ga dobiju, a ja jesam. Tu sam đe želim da budem", rekao je Murinjo.

Junajted je prošle sezone bio tek peti u Premijer ligi, osvojio je FA Kupa, ali neće igrati u Ligi šampiona. 

"Nijesam pragmatista da kažem: "Hajde da radimo i pokušamo da se vratimo u Ligu šampiona. Ja nijesam takav, niti želim da budem. Ja sam agresivan. Ja želim pobjedu. Želim sve. Želim da igramo dobro, da ne primamo golove, da pobjeđujemo. Želim navijače iza nas. Naravno, nećemo dobiti sve to, ali želimo to", naglasio je Murinjo. 

Doveo je već trojicu igrača, štopera Erika Bailija, ofanzivnog vezistu Henriha Mhitarjana i napadača Zlatana Ibrahimovića. Sada se spekuliše o Polu Pogbi. 

"Odredili smo četiri mete. Dok ne budemo imali sve četiri, radićemo naporno. Uskoro stiže treći igrač", rekao je novi menadžer Junajteda. 

Portal Analitika