Zabava

Luis Hamilton na Svetom Stefanu: Sa Ritom Orom!

Nakon Naomi Kembel, Novaka Đokovića, Džeremi Ajronsa, Ketrin Zite Džouns, Klaudije Šifer, aktuelni šampion formule 1, došao je na Sveti Stefan, da odmori.
Luis Hamilton na Svetom Stefanu: Sa Ritom Orom!
Portal AnalitikaIzvor
Iako vozač najbržih četvorotočkaša, u našu zemlju je došao privatnim avionom marke Bombardier, koji prema pisanju britanskih medija, vrijedi dvadeset miliona funti.
avion
 
Hamilton često izbacuje fotografije svoje mašine na društvene mreže. Navodno, avion je kupio da bi lako stigao do svoje nekadašnje izabranice, Nikol Šrezinger. Avion od tada nije promijenio, ali društvo jeste.
hamilton-avion-2
U čarima prestižnog ljetovališta sa Hamiltonom uživa britanska pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora.
luis-i-nikol
luis-i-rita
Nije jasno u kakvim su odnosima, ali je poznato da im ovo nije prvo zajedničko ljetovanje. Rita Ora se početkom godine na Instagram nalogu pohvalila da sa Hamiltonom, koji je 11. na Forbsovoj listi najbogatijih sportista sa zaradom od 46 miliona dolara godišnje, uživa u Majamiju. Čak je objavila video snimak na kom mu pjeva „You make me feel like a natural woman“ legendarne Arete Frenklin.
 
Možda zapjevaju i na našem Svetom Stefanu, mada to je izazov za svakoga nakon što je na poluostrvu nastupao proslavljeni italijanski tenor Andrea Boćeli.
</div>
cdm
Portal Analitika