Fudbal

Marka: Real dovodi vezistu Valensije

Marka jutros kao udarnu vijest donosi plan šampiona Evrope za dovođenje Andrea Gomeša. Portugalski vezista iz Valensije je postao prioritet Kraljevskog kluba koji je spreman da napravi najveći transfer u svijetu ovog ljeta.
Marka: Real dovodi vezistu Valensije
Portal AnalitikaIzvor

Portugalac u Valensiji ima otkupnu klauzulu od 65.000.000 i klub sa Mestalje insistira na njoj. Prvo, zbog toga što nije uspio da se plasira u Ligu šampiona i što je finansijska situacija sve gora.

Gomešov menadžer je Žorž Mendeš. Siva eminencija i desna ruka Valensijinog gazde Petera Lima. Mendeš neće propustiti priliku za još jedan mega transfer. Još jedna sezona u Valensiji bi bila veliki rizik da Gomešu padne cijena. Pogotovo što ni na EP ne pruža blistave partije i ovo je možda posljednja šansa da se Portugalac proda po maksimalnoj cijeni.

Opšte je poznato u koliko dobrim odnosima je Mendeš sa Real Madridom, ali i Mančester Junajtedom đe će asistirati Murinju u prijelaznom roku. Mendeš je u ovim pregovorima i te kako potreban Madriđanima koji još od famoznog transfera Peđe Mijatovića nijesu u odbrim odnosima sa klubom sa Mestalje i prethodnih godina je bio smrtni grijeh preći iz Valensije u Real.

Gomeš bi bio ključno pojačanje u veznom redu. Najveći kvalitet mu je što može da pokrije sve uloge na sredini terena i što bi rasteretio Luku Modrića. Tu je naravno i Toni Kros. Kao i Zidanov miljenik Kazemiro. Sve ovo navodi na zaključak da su Isko i Hames Rodrigez još bliže odlascima iz Reala…

Portal Analitika