Abiznis

Hipotekarna banka nagrađuje korisnike elektronskog i mobilnog bankarstva

Korisnici Hipotekarne banke koji do 1. oktobra aktiviraju servis elektronskog bankarstva HB klik i mobilnog bankarstva mHB klik tri mjeseca neće plaćati naknadu za korišćenje usluge i naknade za transakcije. Na kraju svakog mjeseca, do 1. oktobra, najaktivniji korisnici elektronskog i mobilnog bankarstva, HB klik i mHB klik, biće nagrađeni telefonom “Samsung J5”.
Hipotekarna banka nagrađuje korisnike elektronskog i mobilnog bankarstva
Portal AnalitikaIzvor

Usluge elektronskog i mobilnog bankarstva Hipotekarne banke, Hb klik i mHB klik, omogućavaju klijetima Hipotekarne banke da većinu transakcija obave bez odlaska u banku, putem računara ili mobilnih telefona. Plaćanja računa, prenos sredstava i mnoge druge transakcije klijenti mogu obaviti s bilo kog mjesta gdje imaju internet konekciju.

Aplikacije HB klik i mobilna verzija mHB klik su potpuno sigurne i jednostavne za korišćenje.

“Hipotekarna banka je lider u inovacijama na bankarskom tržištu Crne Gore. Naši klijenti su navikli da od nas dobijaju moderne servise koji im omogućavaju da na lak, jednostavan i bezbjedan način koriste bankarske usluge. Sigurni smo u to da će u najskorije vrijeme većina naših klijenata koristiti elektronsko bankarstvo i tako štedjeti svoje vrijeme, ali i doprinijeti očuvanju životne sredine, jer neće štampati obrasce ili koristiti energiju za odlaske do poslovnice”, izjavila je direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić.

hb2
Portal Analitika