Fudbal

Bufon u suzama: Žao mi je...

Golman Italije Đanluiđi Bufon nije mogao da sakrije suze poslije poraza od Njemačke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Azuri su završili učešće na Evropskom prvenstvu porazom od Njemačke u dramatičnoj penal završnici 6:5 u četvrtfinalu.
Bufon u suzama: Žao mi je...
Portal AnalitikaIzvor

„Svako imao svoje razloge da plače. Žao mi je jer smo zaslužili da prođemo dalje. Čudno je da jedna ekipa promaši tri penala, a da to nije dovoljno za pobjedu druge strane.“

Ipak legendarni golman ističe da je ponosan na svoj tim. 

„Žal može da postoji jedino ako niste dali sve od sebe, ali to sada nije slučaj. Bili smo na korak do velikog uspjeha. Tužan sam zbog navijača koji su uvijek uz nas. Bili smo kompaktni, bilo nas je teško pobijediti, ali sudbina ovoka puta nije bila na našoj strani. Uradili smo sve što smo mogli, to je bilo skoro dovoljno, a to znači da kada ste tim koji vrijedi, koji je organizovan ništa nije nemoguće“, rekao je Bufon, koji kaže da je Konte ponosan što je predvodio ovu ekipu. 

„Konte nas je pohvalio, bio je ponosan što je radio sa nama. Ovaj poraz je bio šokantan za nas. Idemo dalje, slijede druge obaveze“, istakao je Bufon.

Portal Analitika