Region

Zaklao ženu: Sine, moram da te ostavim bez majke!

Dejan Cvetković (48) iskasapio je nožem suprugu Irenu (31) u selu Drenovac kod Knjaževca iste večeri nakon što je napustio liječenje u zdravstvenom centru zbog „suicidnih ideja“
Zaklao ženu: Sine, moram da te ostavim bez majke!
Portal AnalitikaIzvor

Porodična tragedija potresla je preksinoć selo Drenovac u blizini Knjaževca, kad je Dejan Cvetković (48) s nekoliko uboda kuhinjskim nožem usmrtio svoju suprugu Irenu (31).

Cvetković, koji je inače u čitavom selu poznat kao kockar s nadimkom Mendoza, izmasakrirao je suprugu nakon svađe zbog novca koji je navodno prokockao. Istog dana ubica je napustio liječenje u knjaževačkom zdravstvenom centru, gdje se prijavio na sopstveni zahtjev „zbog suicidnih ideja“.

Svađa

Krvavom piru je, kako Kurir saznaje, prethodila rasprava supružnika. Nakon što se pozdravio s majkom koja živi u prizemlju, popeo se na sprat kod supruge, odakle se poslije samo nekoliko minuta začula glasna i nasilna svađa. Nesrećna žena ga je navodno s vrata napala jer je prokockao 10.000 eura. Potom mu je kazala da će ga napustiti, nakon čega se ubica povukao u sobu njihovog sina, koji u tom trenutku nije bio u kući, i napisao mu monstruoznu poruku.
- Moraću da te ostavim bez majke koju toliko voliš - napisao je Cvetković u poruci.

Iz kuhinje je potom uzeo nož i krenuo nazad ka sobi supruge, koja je počela da doziva u pomoć. Vriske i vapaje najprije je čula majka ubice, koja je odmah dotrčala do njihovog dijela kuće, ali su vrata bila zaključana. Dozivala je sina, ali pošto on nije reagovao, razvalila je vrata. Iz sobe je istrčala Irena vrišteći, a za njom i ubica, koji joj je odmah zario nož u leđa. Nesrećna žena uspjela je da se održi na nogama i nastavi da bježi, ali ju je ubica pratio u stopu i neprekidno ubadao. Pred kapijom u dvorištu uhvatio ju je za kosu i oborio na stazu, gdje ju je izbo po cijelom tijelu.

Ljubomora

- Bilo je to užasno, kao u horor filmovima. Irena je ležala u lokvi krvi, a on ju je psovao i klao - ispričao je za Kurir jedan komšija Cvetkovića.

Policija i Hitna pomoć su po dolasku mogle samo da konstatuju smrt nesrećne žene, dok je ubica hladnokrvno priznao zločin.
- Irena je radila kod privatnika u Knjaževcu, dok se on, nakon povratka iz Italije, gdje je radio, bavio isključivo kockanjem. Bio je ljubomoran i često je maltretirao Irenu - ispričali su mještani Drenovca.

Ivan Radosavljević, brat ubijene i ljekar u knjaževačkom zdravstvenom centru, ispričao je juče da mu se zet prije nekoliko dana požalio da ima suicidne ideje.
- Rekao sam mu da ode i prijavi se na lečenje. S obzirom na to da je primljen po sopstvenom zahtjevu, mogao je da ode kad poželi, što je uradio u petak, prije nego što mi je ubio sestru - kaže Radosavljević.

 

kurir.rs

Portal Analitika