Društvo

Kolašin: ''Vuksanović je tražila 5.000 eura a ja jedino mogu da dam bubreg''

Predsjednica Kolašinske opštine Željka Vuksanović podnijela je tužbu protiv radnika opštine Marka Bulatovića zbog izjava koje je dao Dnevnim novinama u tekstu pod nazivom "I pored svojih Opština rentira vozila", tražeći da joj Bulatović na kraju spora isplati 5.000 eura.
Kolašin: ''Vuksanović je tražila 5.000 eura a ja jedino mogu da dam bubreg''
Portal AnalitikaIzvor

Bulatović je najavio protivtužbu i poručio Vuksanović da jedino što ima to su bubrezi, te da će ukoliko jedan proda razdužiti Vuksanović i njene hirove.

"Na sudu će mi svjedoci biti šoferi. Vuksanović je tražila 5.000 eura, a ja jedino mogu da dam bubreg. Novca nemam, jer smo upravo zbog neisplaćenih zarada štrajkovali glađu", kazao je Bulatović.

On je zbog navoda u tužbi Vuksanović, da je on neznalica, koji se ne razumije u transfer novca i finansijske poslove, najavio i podnošenje tužbe protiv predsjednice.

"Podnijeću tužbu zbog ponižavanja i omalovažavanja Vuksanović, a zbog pomenutog teksta na ulici me je nazvala i lažovom i to pred predsjednikom SO Kolašin Aleksandrom Dožićem, koji se tu nalazio i koji će mi biti svjedok na sudu. Za sve navedeno u tekstu imam potrebnu dokumentaciju i dokaze", kazao je Bulatović. (cdm/dnevne novine)

Portal Analitika