Crna hronika

Svjedoci nijesu vidjeli šta se dešavalo ispred lokala ''Stefan Braun''

Suđenje bivšem menadžeru lokala ''Stefan Braun'' Dejanu Dragoviću i jednom od randika obezbjeđenja tog lokala Draženu Ivanoviću koji se terete da su u decembru prošle godine prebili člana Pokreta za neutralnost Vladislava Dajkovića, juče je nastavljeno saslušanjem svjedoka.
Svjedoci nijesu vidjeli šta se dešavalo ispred lokala ''Stefan Braun''
Portal AnalitikaIzvor

Miljan Kastratović ispričao je da je te večeri bio u društvu sa Dajkovićem i kako je kazao njegov drug se ''pristojno ponašao i nije pravio incident''.

''Dajković se normalno i primjereno ponašao i uglavnom je telefonirao. U jednom trenutku sam pošao do toaleta i nije bio tu. Nakon dvadeset minuta sam saznao da ga je obezbjeđenje izvelo iz lokala i da je pretučen'' ispričao je Kastratović.

Predrag Vidić, koji radi kao šanker u kafiću ''Stefan Braun'' kazao je da su neke djevojke prišle šanku i žalile se na Dajkovića i Kastratovića. ''Dragović je pozvao obezbjeđenje i izveli su Dajkovića napolje. Šta se dešavalo ne znam''dodao je Vidić. Milena Kostić i Tanja Đurišić bile su u lokalu i prema njihvoim riječima Dajković i Kastratović su im nudili piće. ''Zamolile smo šankera da Dajkovića udalji iz lokala jer nas je dirao po kosi. Nakon koga Dragović ga je izveo napolje i nijesmo vidjele šta se desilo ispred kafića'' ispričala je Kostić. 

Dajković je prigovorio njihvoim svjedočenjima kazavši da ih prvi put vidi u sudnici. ''Ispod časti mi je da komentarišem njihove navode'' naveo je Dajković. Sutkinja, Nada Rabrenović, naredila je da se u nastavku postupka sasluša Vlatko Radunović kojeg je Dajković označio kao trećeg napadača. (Pobjeda)

Portal Analitika