Društvo

Iva Bijelić prebačena u Štutgart

Jedanestogodišnja Novljanka Iva Bijelić, za koju je iz gotovo cijele Crne Gore u proteklom periodu, nizom humanitarnih akcija, prikupljana pomoć kako bi joj bilo obezbijeđeno liječenje na specijalizovanoj klinici u Bolonji, prebačena je u Štutgart, jer su doktori na bolonjskoj klinici utvrdili da Iva nije za operaciju, rekao nam je prijatelj blizak Ivinoj porodici.
Iva Bijelić prebačena u Štutgart
Portal AnalitikaIzvor

Iva je u četvrtak posjetila laboratoriju klinike u Njemačkoj gdje su joj urađene analize, a rezultati se očekuju u ponedjeljak, do kad će Iva sa roditeljima biti u hotelu. Na klinici u Štutgartu nisu prihvatili rezultate analiza iz Bolonje, već su uradili detaljne pretrage i porodica očekuje da će Ivine terapije, koje će odrediti specijalisti njemačke klinike, biti započete već u utorak.

Ivi su u Njemačkoj pomogli Crkvena zajednica i naši ljudi koji tamo žive, ostvarena je i dobra komunikacija sa direktorom klinke, a obezbjeđen je i prevodilac.

Za sada nije poznato koliko će terapije koštati, ali vjeruju da novac koji je do sada prikupljen neće pokriti sve troškove, pa je bitno nastaviti sa akcijama prikupljanja sredstava.

Svi humani građani, koji su voljni da doniraju sredstva za Ivino liječenje, novac mogu uplatiti na žiro račun CKB banke, na ime Pero Bijelić, a broj računa je: 510260797324001246.

Račun na ime Bijelić R. Pero za uplate iz inostranstva:

Swift adress: COBADEFF

IBAN ME 25510260797324001246

Party Identifier 400876851700 (Radio Jadran)

Portal Analitika