Vuksanović primio Sekulovića: Mjesečna stipendija od BSCG

Predsjednik Bokserskog Saveza Crne Gore Božidar Vuksanović primio je reprpezentativca Milovana Sekulovića koji je na nedavno zavrsenom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj osvojio bronzanu medalju. Svečanom prijemu prisustvovao je i selektor reprezentacije Dragan Đuričković.
Vuksanović primio Sekulovića: Mjesečna stipendija od BSCG
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Vuksanović istakao je veliko zadovoljstvo uspjehom našeg juniora koji se pokazao kao predvodnik nove generacije crnogorskog olimpijskog boksa.

"Milovanovim odličjem dokazali smo da crnogorski olimpijski boks i dalje ima veliku perspektivu i cvrsto utemeljenje, kao i predispozicije da nasi reprezentativci u kontinuitetu ostvaruju vrhunske rezultate na najvecim takmicenjima. Stvorena je veoma jaka baza izuzetno perpsketivnih boksera u koje ulazemo sav svoj napor i trud da u bliskoj buducnosti budu dio krema evropskog i svjetskog boksa, kao sto su to cinile i ranije generacije. Siguran sam da smo na pravom putu ka jos većem prosperitetu olimpijskog boksa u Crnoj Gori" - istakao je Vuksanović.

Tokom razgovora sa članovima našeg nacionalnog tima, predsjednik BSCG odlučio je da se Sekuloviću dodijeli mjesečna stipendija u iznosu od 150 eura na period od godinu dana i dodao:

"Svi članovi naše selekcije moći će da očekuju identična priznanja i nagrade ukoliko nastave sa marljivim i predanim radom, jer to je jedini način da se ponovi uspjeh našeg Milovana Sekulovića" - zaključio je Vuksanović.

Portal Analitika