Marketing

Telenor proslavio 20 godina poslovanja u Crnoj Gori

Kompanija Telenor proslavila je 20. godišnjicu poslovanja sa partnerima i prijateljima u Tivtu, obilježivši početak telekomunikacija u Crnoj Gori.
Telenor proslavio 20 godina poslovanja u Crnoj Gori
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na događaju su predstavljeni važni momenti u istoriji Telenora, i ujedno obelježena i digitalizacije društva koja je u toku i u Crnoj Gori, i u 13 tržišta na kojima posluje Telenor grupa.

Crna Gora bila je među prvim evropskim državama izvan granica Norveške u kojima je Telenor grupa proširila poslovanje. Predsjednik i generalni direktor Telenor grupe, Sigve Breke, rekao je da Telenor Crna Gora znatno prevazilazi očekivanja kada je riječ o prilagođavanju korisnika na nove tehnološke trendove, i rezultatima koje postižu zaposleni, naročito u oblasti tehnologije.

"Naši korisnici u Crnoj Gori vrlo brzo prihvataju tehnološke inovacije. Očekuju puno od nas kao kompanije koja im omogućava bolju povezanost, ali je i   sve prisutniji partner u njihovim digitalnim životima. U Crnoj Gori smo  pronašli izuzetne tehnološke stručnjake, koji su ostvarili odlične rezultate i ovdje i na nekoliko naših najzahtjevnijih tržišta. Ponosni smo na to što, već 20 godina, pružamo podršku ljudima, kompanijama i crnogorskom društvu. Radujemo se novom digitalnom poglavlju ove priče“, izjavio je Breke na događaju.

telenor1

Kako je saopšteno iz Telenora, od kada je ka kompanija pokrenula mobilne glasovne usluge devedesetih godina, korisnici su bili u prilici da dožive niz sve naprednijih tehnologija, iz kojih je nastala savremena ponuda digitalnih usluga.

Kompanija Telenor je pokrila cijelu Crnu Goru brzim internetom, a naredni cilj, kako je saopšteno, je pokrivanje 70 odsto stanovništva 4G signalom do kraja godine.

"Uspjeli smo da zaslužimo povjerenje korisnika, koji nas prepoznaju po visokom kvalitetu mreže i inovativnim uslugama. Crna Gora je na dobrom putu ka još većoj digitalizaciji, a Telenor predvodi taj proces“, izjavila je generalna direktorka Telenora Crne Gore Sandra Štajner, dodavši da je kompanija izgradila čvrsta partnerstva, koji su doprinijela pozitivnom uticaju na živote ljudi.

Sinoćnoj zabavi prisustvovali su predstavnici Vlade, diplomatslog kora, partneri iz korporativnog i NVO sektora, kao i poznate ličnosti i poslovni korisnici.

Portal Analitika