Zabava

Poznata voditeljka: Abortirala sam dva puta prije 16. rođendana

Poznata voditeljka i komičarka priznala je kako je dva puta prekinula trudnoću prije svog 16. rođendana. Čelsi Hendler je u intervjuu za Plejboj rekla koliko je važno da žene danas imaju pravo na abortus, ma koliko puta se to dešavalo.
Poznata voditeljka: Abortirala sam dva puta prije 16. rođendana
Portal AnalitikaIzvor

Ona je ispričala svoju priču, a to je da je prije svog 16. rođendana ostala neplanirano trudna.

"Kada sam ostala u drugom stanju nije mi prvo palo na pamet na abortiram. Ipak ideja da sama odgajam dete, a tada nisam umijela sama kući da se vratim po mraku bila je smiješna. Kada sam prekinula trudnoću, laknulo mi je u svakom smislu“, kaže Čelsi i ističe kako je dečko s kojim je imala nezaštićen seks svakako nije bio neko s kime je trebalo da bude.

Ipak, iste godine desila joj se još jedna neplanirana trudnoća sa istim dečkom.

"Svjesna sam da je ovo bilo jako neodgovorno, ali jako je bilo vežno da donesem pravu odluku. Svi griješimo, a meni se to desilo dva puta pred 16. rođendan. Drago mi je što sam tada razmišljala trezveno i što sam imala pravo da to uradim. Danas imam 41. godinu i nikada do sada nisam pomislila da je ipak trebalo da rodim dete“, zaključuje ona.

"Zahvalna sam jer mogu da živim život bez neplaniranog rođenja deteta koje je nastalo u jednoj nezdravoj vezi“, ističe Čelsi.

 Izvor: b92

Portal Analitika