Rukomet

Juniorke Crne Gore sjutra putuju u Rusiju na SP

Juniorke Crne Gore od 3. jula na Svjetskom šampionatu u Rusiji očekuje žestoka borba u grupi A sa Danskom, Mađarskom, Angolom, Norveškom i Uzbekistanom.
Juniorke Crne Gore sjutra putuju u Rusiju na SP
Portal AnalitikaIzvor

Za ovaj značajan događaj za ženski rukomet trener Tatjana Jeraminok računaće na neke od igračica Buduć- nosti koje su u ovoj sezoni imale zapažen učinak u Ligi šampiona. Neke i u seniorskoj reprezentaciji.

A ono što se redovno moglo čuti iz juniorskog tabora je da će predstojeći šampionat, u kojem rezultat nije primaran, poslužiti da se neke od igračica, koje su tek izašle iz povreda, vrate na pravi put. Jedna od njih je Đurđina Malović, koja se nedavno priključila radu reprezentacije.

- Počela sam prije nekoliko dana, za sad je sve dobro, ali vidjećemo šta će biti, nisam trenirala veći dio priprema. Nije mi se dalo, zato ću probati maksimalno da iskoristim svaki trening do početka šampionata. Znam da nije baš sjajno jer sam 15 dana pauzirala, ali ono što bude do mene uradiću i probati da izdržim svaki napor. Noga me, u svakom slučaju, manje boli, zato se nadam da ću na pravi način pomoći ekipi - kazala je Malović.

Grupa je jaka. Đurđina ne želi da se bavi prognozama. - Probaćemo, pokušaćemo i daćemo sve od sebe. Maksimalno smo fokusirane na predstojeći šampionat, a vidjećemo dokle ćemo dogurati. Prvi protivnik ,,crvenima“ je Norveška. 

ARENA, Pobjeda

Portal Analitika