Društvo

Skupština akcionara “13.jul – Plantaže”: Hajduković dobila apsolutnu podršku

Skupština akcionara „13 Jul - Plantaže“ je na XV redovnoj godišnjoj sjednici donijela Odluku o usvajanju finansijskih iskaza sa Izvještajem o poslovanju za 2015. godinu uz Odluku da ostvarena dobit ostaje nerasporedjena. Skupština je donijela i Odluku o usvajanju Izvještaja revizora o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza za 2015. godinu kao i Odluku o izboru i imenovanju revizora za 2016.
Skupština akcionara “13.jul – Plantaže”: Hajduković dobila apsolutnu podršku
Portal AnalitikaIzvor

Za revizora je izabrana revizorska kuća „HLB MONT AUDIT“ doo Podgorica.

Usvojena je i Odluka o izboru sedmočlanog Odbora direktora.

U  Odbor direktora su izabrani: Prof. dr Veseslin Vukotić (Rektor na Univerzitetu Donja Gorica), Zarija Franović (IRF Crne Gore), Dušan Perović (Direktor PIO Fonda Crne Gore), Blagota Radulović (Generalni direktor Direktorata za IPARD plaćanja), Vukica Jelić (Zavod za zapošljavanje Crne Gore), Radule Raonić (Izvršni Direktor za Komercijalne poslove Societe Generale Banke Montenegro) i Anica Hajduković (penzionisani rukovodilac Kompanije “13. Jul Plantaže”)

Anica Hajduković, je dobila punomoć od 95% sada zaposlenih, bivših radnika i članova menadžmenta da ih zastupa u skupštini akcionara i nakon glasanja izabrana je za novog člana Odbora direktora.

 

Portal Analitika