Košarka

Slatke muke Kevina Duranta

Najavili smo da bi ovo ljeto moglo da bude jedno od najuzbudljivijih ne samo na fudbalskoj, već i na košarkaškoj pijaci. Evropskoj i američkoj, a prve najave već pristižu.
Slatke muke Kevina Duranta
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant odlučio je da ovog ljeta razmotri sve opcije prije nego što se odluči koji će biti naredni potez u karijeri, zbog čega se njegovo ime našlo u tefterima praktično svih klubova u ligi. 

Lebron, Durantula, Vejd, Derozan... Pun autobus slobodnih asova, a para nikad više! Ko će pokupiti ono najbolje?

Zbog toga Durant je već počeo da planira sastanke i razgovore sa potencijalnim poslodavcima, nakon čega bi trebalo da ima jasniju sliku budućnosti koju želi. 

Tako je za danas zakazao razgovor sa dosadašnjim klubom, Oklahomom, a već od petka kreće prava mala turneja. Naime, Durantula će u petak razgovarati sa Generalnim menadžerima Golden Stejta Voriorsa i Los Anđeles Klipersa, dok će se u subotu sastati sa ljudima iz Boston Seltiksa. Neđelja je rezervisana za priču sa Majamijem, a u perspektivi se očekuje zasijedanje i sa još nekim timovima u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Podsjetimo, Durant je nagovijestio da želi da ide u klub koji će se boriti za šampionsku titulu, a ostavio je širom otvorena vrata da to učini i sa Oklahomom. 

Portal Analitika