Politika

Proširen odbor URA-e na Cetinju, Adžić predsjednik

Na drugoj Konvenciji Opštinska odbora Građanskog pokreta URA Cetinje proširen je sastav Odbora i izabran novi predsjednik, turizmolog Filip Adžić.
Proširen odbor URA-e na Cetinju, Adžić predsjednik
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Odboru su se priključili dr Branka Kaluđerović, inženjerka poljoprivrede Dobrinka Đorđić, pripadnik službe zaštite i spašavanja Slavko Šole Janković, ekonomista Ivan Vujović i magistar političkih nauka Marko Kusovac.

"Preuzeti Odbor u izbornoj godini za mene predstavlja veliki izazov i ogromnu odgovornost jer pravo na grešku nemamo. Još jedan mandat ove vlasti Cetinje i Crnu Goru doveli bi u bezizlaznu situaciju. Njihovim nesavjesanim i nestručnim upravljanjem zadužili su još nerođene generacije, rasprodali najvrijednije resurse, uništili privredu, obespravili radnike, natjerali najkvalitetnije mlade ljude da odu. Treba li pominjati stanje u zdravstvu ili prosvjeti ? Šta reći o bezbjednosti zemlje kojom vladaju kriminalni klanovi, dok se progone NVO aktivisti, novinari i savjesni građani... Moramo dati sve od sebe da zaustavimo ovo posrtanje i vratimo našu zemlju na pravi put. Podrška koju svakodnevno dobijamo, ali i kvalitet ljudi koje smo okupili pružaju nadu da ipak nije sve izgubljeno i da su promjene u oktobru neminovnost", kazao je Filip Adžić.

Portal Analitika