Abiznis

Uz Prekoveze.me do posla na Bliskom Istoku

Građani Crne Gore su od danas u prilici da se posredstvom portala prekoveze.me zaposle na Bliskom Istoku, u oblasti ugostiteljstva. Ovu priliku za zapošljavanje je do sada iskoristilo više od 35.000 mladih ljudi iz regiona, koji sada žive u najbogatijiim zemaljama Bliskog Istoka i rade u luksuznim hotelima kao što su: Grand Hajat, Interkontinental, Ric Karlton, Šeraton i mnogi drugi.
Uz Prekoveze.me do posla na Bliskom Istoku
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Najčešća zanimanja koja traže renomirani poslodavci su hostese, konobari, šankeri, recepcioneri, koordinatori događaja, kozmetičarke, frizeri alii mnoga druga. S obzirom na veliki broj poslodavaca i ponudu radnih mjesta, na prekoveze.me  portalu svakodnevno će se oglašavati aktuelne poslovne prilike.

“Oni koji traže posao u našoj zemlji, već nas prepoznaju kao najpouzdaniju podršku u procesu zapošljavanja. Ovim programom otišli smo i korak dalje i omogućili našim građanima da pronađu zaposlenje i u inostranstvu, u najbogatijim zemljama Bliskog Istoka. Poslodavci koji nude poslove u okviru ovog programa su najpoznatiji svjetski hotelski lanci i nude zaista sjajne uslove posla"-saopštili su iz ovog portala.

Na tržištu postoji veliki broj sličnih programa za zapošljavanje u inostranstu, a prednost ovog programa u odnosu na ostale, kako navode je u tome što poslodavci obezbjeđuju besplatnu avionsku kartu i pokrivaju troškove vize. Pored toga, svi zaposleni imaju pokriveno zdravstveno osiguranje, besplatan smještaj kao i obuke i treninge za dokvalifikaciju.

Svi zainteresovani građani na portalu prekoveze.me mogu svakodnevno pretraživati poslovne prilike koje se nude i jednostavno se prijavljivati na iste. Preduslovi su dobro poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad u inostranstvu u trajanju od dvije godine.

Više informacija može se dobiti na zvaničnoj Facebook stranici prekoveze.me ili slanjem upita putem mejla na  info@prekoveze.me.

Portal Analitika