Društvo

Azmont Stipendijski program

Azmont Investments sa velikim zadovoljstvom objavljuje da je otvoren konkurs za Azmont Investments Stipendijski program.
Azmont Stipendijski program
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

‘’Naša namjera je da podržimo učenike iz Boke Kotorske, sa fokusom na Herceg Novi i to tokom osnovnih studija, u trajanju od 3 godine, čime će dobiti Bachelor diplomu, a na studijskom programu Međunarodno hotelijerstvo i menadžment koje se organizuju u okviru Fakultet za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica. Ovaj prestižni program ima za cilj da pomogne u daljem obrazovanju i razvoju hotelijerstva u Crnoj Gori, istovremeno pripremajući generacije koje dolaze da izgrade svoje karijere u hotelijerstvu i turizmu, i to na međunarodnom nivou.’’, istakla je Adrijana Husić, menadžer za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje.

Uspostavljanje studijskog programa Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica će biti od značaja i koristi za cijelu industriju. Zbog toga, Azmont Investments poziva i druge kompanije da se priključe dugoročnom investiranju u obrazovanje i podrže dalji razvoj ljudskih resursa. ‘’Želimo da pozovemo sve ostale kompanije koje se bave ugostiteljstvom da podrže UDG i Vatel, kao i uspostavljanje prve međunarodne škole za ugostiteljstvo u Crnoj Gori, a kroz kreiranje njihovih CSR i stipendijskih programa koji će omogućiti mladima da se pripreme za uspješne karijere u ovoj oblasti.

Ova vrsta motivacije i podrške ključan je faktor za dalji razvoj visoko-luksuznog ugostiteljstva u Crnoj Gori, ali i same zemlje.’’, dodala je Husić. Ovim partnerstvom između kompanije Azmont Investments i UDG-ija i Vatel-a, Crnoj Gori donosimo međunarodne obuke VATEL-a koje se zasnivaju na pravoj mjeri i kombinaciji teorije i prakse. Ovaj program, koji studentima donosi dvije diplome, crnogorsku i EU diploma, namijenjen je studentima koji žele da se razvijaju u oblasti hotelijerstva. VATEL i UDG žele da obučavaju buduće menadžere i rukovodioce na akademskim studijama za međunarodno hotelijerstvo i menadžment, po međunarodnim standardima.

Nakon završetka studija, Bachelor i/ili Master program, student će dobiti EU priznatu diplomu međunarodnih studija. Informacija za medije 29. jun 2016. godine Azmont Investments, Titova Vila Lovćenka, Braće Grakalića 94, 85340 Herceg Novi, Montenegro Direct +382 31 355 300 E-mail info@azmont.com | Web www.azmont.com Do 5 školarina, 100% vrijednosti školarine će biti dodijeljeno i one se odnose isključivo na studijski program Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakultet za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica. Rok za prijavu za stipendije je 08. jul 2016.

Dodatno, nakon završetka studija, stipendistima će biti ponuđena određena pozicija na nekom od projekata koje realizuje kompanija Azmont Investments, kao što je npr. Portonovi rizort.

Više informacija o načinu apliciranja je dostupno na Azmont Web Site-u, u dijelu za Društvenu odgovornost. Link: http://www.azmont.com/en/azmont-scholarship-program

O Azmont Investments-u:

Azmont Investments, kompanija sa sjedištem u Crnoj Gori, obavezala se da primijeni svoja najadekvatnija sredstva kako bi ostvarila zacrtanu misiju: stvaranje efikasnog i održivog investicionog portfolija koji je fokusiran na odgovornost, održivost životne sredine i društveno odgovorno poslovanje. Azmont Investments je investitor sa jasnom vizijom i ambicijom da bude kompanija svjetske klase koja radi na kreiranju ekskluzivnog višenamjenskog rizorta, po svjetskim standardima, kakav će biti Portonovi. Krajem 2015. godine, koristeći se bogatim iskustvom svojih osnivača, Azmont je odlučio da napravi još jedan korak i uđe u finansijski sektor osnivanjem banke u Crnoj Gori.

Za više informacija o aktivnostima kompanije Azmont Investments, posjetite www.azmont.com

Portal Analitika