Muzika

Počinje nova sezona u Top Hill-u!

Jedna od najatraktivnijih diskoteka pod otvorenim nebom u ovom dijelu Evrope svoja vrata će otvoriti sjutra veče, serijalom žurki “Opening Weekend” gdje će za dobru atmosferu biti zaduženi DJ Lo & DJ Nigel, jedni od vodećih crnogorskih di-džejeva, prepoznatljivi po svojim b2b klupskim nastupima.
Počinje nova sezona u Top Hill-u!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Za ovu ljetnju sezonu Top Hill je pripremio kvalitetan i raznovrstan program za sve svoje posjetioce. Imaćemo priliku da čujemo neke od vodećih di-džejeva iz samog vrha svjetske elektronske muzičke scene koji su nastupali na svim vodećim svjetskim festivalima.

Svakako jedna od senzacija ovog ljeta će biti  nastup holandskog di-džeja i muzičkog producenta  Nicky Romera, tvorca planetarnog hita Toulouse koji ga je vinuo u sami vrh elektronske muzičke scene 2012 godine. Iste te godine MTV ga najavljuje kao mladu nadu elektronske muzike,a prestizni DJ MAG ga nagrađuje sa “Highest New Entry” nagradom,nakon čega dolazi do 17 mjesta na listi najtrazenijih di-džejeva. U svojoj karijeri sarađivao je s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. Singl “I could be the one” u saradnji sa Avicijem postiže veliki uspjeh širom svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom muzičaru.

thbudva

Tom Staar di-džej i producent koji iza sebe već ima nastupe po najboljim svjetskim klubovima, od Tokija, preko Ibize, do New Yorka i Sao Paola, a svoj precizan stil i zavodljiv house zvuk imaće priliku da čuje i publika u Top Hillu.Kryder dj i producent čiji se hit singl “K2” nasao u Tiestovom labelu Musical Freedom postao je himna mnogih plesnih podijuma širom svijeta. Od tada uradio je brojne remiksove za Swedish House Mafia, a njegov talenat kada je produkcija u pitanju našao je mjesto u setovima velikana kao što su Pete Tong, Calvin Harris. Laidback Luke i Erick Morillo. Kryderov zvuk odlikuje izuzetna raznolikost pa se tako u njegovim setovima mogu čuti zvuci transa, electro basseva, tehno perkusija i izvanredne vokalne dionice.

Takođe, tokom sezone u Top Hill-u nastupiće još i Norman Doray, MakJ i mnogi drugi.

Dobitnici ulaznica za svečano otvaranje diskoteke Top Hill su Milena Perović i Vuko Vučković.

Portal Analitika