Košarka

Nikolić debituje protiv Indijane

Danilo Nikolić dočekaće debi u Ljetnjoj ligi NBA u noći između 2. i 3. jula, u timu Orlando Blu protiv Indijana Pejsersa.
Nikolić debituje protiv Indijane
Portal AnalitikaIzvor

NBA ligaš Orlando Medžik juče je objavio na zvanič- nom sajtu sastave svoje ,,plave“ i ,,bijele“ ekipe. Crngorskog reprezentativca Nikolića čeka pet mečeva u Ljetnjoj ligi, a nakon meča sa Indijanom nastupiće protiv Detroita 5. jula, Majamija 6. jula, Dalasa 8. jula i u meču za plasman 9. jula.

Krilni centar Mega Leksa dobio je priliku da se u timu našeg Nikole Vučevića dokaže pred eventualni izlazak na NBA draft naredne godine. Interesantno, Orlando je svojim navijačima ,,objasnio“ na sajtu i kako se čita ime i prezime našeg asa (,,Da-NEE-lo Nick-o-lic“).

Svi mečevi biće odigrani u ,,Emvej centar“ dvorani u tom gradu na Floridi, a publika neće imati pravo pristupa, osim brojnih agenata, trenera, menadžera... Orlando će na sajtu objavljivati detaljnu statistiku i snimke mečeva. U ekipi Orlanda između ostalih, nastupiće krilo Kentakija Aleks Pojtres i bek francuskog Lila Ti Džej Prajs.

Nikolić će nakon Ljetnje lige biti dio reprezentacije Crne Gore na pripremama za kvalifikacije za Eurobasket, od 23. jula.

ARENA

Portal Analitika