Zabava

Osam načina da iskoristite led tokom predigre

U vrelim ljetnim noćima upotrijebite malo mašte i kockicu leda kako biste se rashladili i istovremeno rasplamsali ljubavni žar!
Osam načina da iskoristite led tokom predigre
Portal AnalitikaIzvor

Predstavljamo vam osam načina kako da vašu ljubavnu igru dovedete do vrhunca. 

1. Kockicom leda dodrujte njegovo golo tijelo, a zatim sva ta mjesta dotaknite i jezikom. Promjena temperature momentalno će povećati njegovo zadovoljstvo! 

2. Kocku leda manje veličine ubacite u svoja usta, a zatim je prenesite u njegova. Kako ona postaje sve manja, lakše ćete uspjeti da je sakrijete, a potraga jezikom će biti jako zanimljiva. 

3. Stavite kockicu u njegovu ruku i navedite ga da pravi krugove po vašim grudima, sve do glavne tačke i jedne od najznačajnijih erogenih zona - bradavica. 

4. Kad smo kod erogenih zona, koje on takođe može prelaziti ledom, za još senzualniji osjećaj na koži, to su: zglobovi, unutrašnja strana koljena i laktova i, naravno, vrat. 

5. Tokom oralnog seksa, zamolite ga da naizmenično dodiruje klitoris ledom, a zatim ustima i jezikom. Tajna je u promjeni topline, koja će izludjeti baš svakoga. 
6. Stavite kockicu leda između vaših grudi i pustite da se ona malo otopi. Nakon toga zamolite partnera da na to mesto stavi svoj penis, za masažu bez ruku. 

7. Zabacite njegov penis prema stomaku, a zatim kružnim pokretima, krenite kockicom leda od korjena prema vrhu polnog organa. Sve možete izvesti i uključivanjem usta i jezika, zavisi o nivou vaše spretnosti. 

8. Nakon seksa, iskoristite preostale kockice za hlađenje: krenite od korjena vrata, uz karlicu pa sve do kraja leđa.

Portal Analitika