Zabava

Druga strana rijalitija: Pukla je, htjela je da prereže vene

Učesnicima rijalitija nije nimalo lako s obzirom da se nalaze u neprirodnom okruženju, zatvoreni u ograničeni prostor, bez mogućnosti da komuniciraju sa spoljnim svijetom, usmjereni isključivo jedni na druge, 24 sata pod budnim okom kamere.
Druga strana rijalitija: Pukla je, htjela je da prereže vene
Portal AnalitikaIzvor

Mnogi od njih u ovakvim uslovima očekivano popuste sa živcima, pa tako svakodnevno imamo prilike da gledamo svađe, tuče, psovke, agresivno ponašanje, suze i sve ono što prati psihološki oslabljene i neuravnotežene takmičare koji vremenom sve više gube kontrolu nad svojim ponašanjem.

Nemoćni da obuzdaju emocije i savladaju afekat, učesnici rijalitija spremni su na sve, u igri koja nije nimalo laka. Oni koji su okusili život u rijalitiju, najbolje znaju koliko je sve to teško i da samo najjači mogu da opstanu.

Tokom opuštenog ćaskanja u dvorištu, učesnik Marko Perović prisjetio se Tijane Ajfon, koja je nedavno napustila rijaliti i uznemirvajuće scene, zbog čega je ova takmičarka zapravo i napustila šou.

- Ona je pukla bre psihički, htjela je vene da iskida, ja je spasio, imali smo neko suđenje tada, ona uzela čašu, slomila i krenula da se prereže, ja je uhvatim za ruku i izbijem joj čašu - opisao je Marko ovaj dramatičan trenutak.

- Poslije toga poveli su je kod psihijatra ili u bolnicu, ne znam, i pustili je kući, pukla je bila, nije mogla više - dodao je Marko.

informer.rs

Portal Analitika