Region

Čačanin oteo dvije djevojke i silovao ih u automobilu!

Čačanin G. R. (21) presreo dvije 18-godišnje djevojke u Vujetincima, natjerao ih da uđu u auto, pa ih prijeteći nožem prisilio da ga oralno zadovolje.
Čačanin oteo dvije djevojke i silovao ih u automobilu!
Portal AnalitikaIzvor

Manijak je, prijeteći nožem, oteo djevojke u selu Vujetinci, natjerao ih da uđu u njegov automobil, ali one su nakon stravične torture uspjele da pobjegnu i pozovu policiju. Uslijedila je višesatna filmska potraga za monstrumom i on je konačno dolijao na Ibarskoj magistrali kod Mrčajevaca.

- Šetale su uveče seoskim putem kada je mladić naišao autom i natjerao ih da uđu u kola. Odvezao ih je u udaljeni dio sela i, pod pretnjom nožem, prisilio ih da ga oralno zadovolje. On je potom, kako su djevojke rekle, popušio džoint i zaspao, a njih dvije su iskoristile priliku i pobjegle - kaže naš izvor.

Djevojke su po mrkloj noći bježale kroz šumu, po terenu koji im je potpuno nepoznat. Bile su preplašene jer nisu znale gdje se nalaze, ali su poslije izvjesnog vremena pronašle atarski put, kojim su oko tri sata po ponoći izašle na glavnu seosku saobraćajnicu.

U međuvremenu su pozvale policiju, koja je brzo stigla u to brdsko selo, dvadesetak kilometara udaljeno od Čačka.

- Napadač nije odmah pronađen na lokaciji koja je bila navedena u prijavi. Nekoliko sati je interventna jedinica patrolirala ovim selom pokušavajući da ga pronađe, medutim, uhvaćen je tek u ranim jutarnjim satima. Osumnjičeni je za to vrijeme vozio po atarskim putevima izbjegavajući poteru, a uhvaćen je tek kada se iz planinskog sela spustio na Ibarsku magistralu. Saobraćajna policija je postavila blokadu na skretanju sa magistrale u selo - kaže naš sagovornik.

Manijak je u policiji priznao zločin.

informer.rs

Portal Analitika