Politika

JONICA: Rukovodstvo partije se ne preispituje uoči izbora

Poslanica Socijalističke narodne partije Snežana Jonica tvrdi da je na Kongresu te stranke jasno definisana politika ove partije i da je članstvo kazalo koga želi na njenom čelu.
JONICA: Rukovodstvo partije se ne preispituje uoči izbora
Portal AnalitikaIzvor

Jonica je u intervjuu za Dnevne novine istakla da ni jedan pravi SNP-ovac tri mjeseca pred izbore ne bi potezao priču o povjerenju rukovodstvu Socijalističke narodne partije i naglasila da svi treba da se fokusiraju na predstojeće parlamentarne izbore.

- Podsjetiću da je Sedmi Kongres SNP CG održan u novembru 2014. godine i da je tada ogromnom većinom za predsjednika izabran Srđan Milić. Predsjednik SNP CG dobio je značajno više glasova nego njegova oba protivkandidata zajedno. Na taj način SNP je na svom najvišem i najbrojnijem partijskom organu – Kongresu, jasno definisao i koga želi za predsjednika i kakvu politiku podržava. Kao član Glavnog odbora nijesam primijetila da se ovakav stepen podrške predsjedniku Miliću do današnjeg dana promijenio. Kao član SNP-a od osnivanja, sigurna sam da ne postoji ni jedan iskreni SNP-ovac koji bi tri mjeseca pred izbore najviše organe partije i kompletnu infrastrukturu SNP-a - koja sve ove godine volonterski radi na promovisanju i ostvarivanju programa i politike SNP-a - preusmjeravao na bilo što drugo osim na pripreme za predstojeće parlamentarne izbore na kojima je SNP CG jedina reprezentativna i čista politička ponuda za građane Crne Gore - rekla je Jonica.

Izvor: CdM

Portal Analitika