Društvo

Raspisan konkurs za učešće u smotri barki "Bokeljska noć 2016"

Organizacioni odbor manifestacije „ Bokeljska noć 2016 “ poziva zainteresovane organizacije i pojedince da dostave svoje ponude (vizuelno rješenje sa nazivom kreacije i podacima o autoru) sa kojima namjeravaju učestvovati u smotri ukrašenih plovila na tradicionalnoj i jedinstvenoj manifestaciji na vodi „Bokeljska noć“, koja će se održati 20.08.2016.godine.
Raspisan konkurs za učešće u smotri barki "Bokeljska noć 2016"
Portal AnalitikaIzvor

Kandidati su u obavezi da  uplate naknadu za učešće na konkursu u iznosu od 5 eura na žiro račun Kulturnog centra 510-8571-32 kod CKB, da prilože dva primjerka skice kreacije (A 4 format) uz propratni tekst (opis kreacije), kao i da usmeno obrazlože značenje kreacije pred stručnom komisijom.

- Kreacija mora da sadrži neki od sljedećih elemenata-tematskih cjelina- da predstavlja kulturno naslijeđe, da se odnosi na određeni geografski pojam i da se tiče neke istorijske ličnosti, vrijednosti ili događaja, te da kreacija zadovoljava osnovne estetske kriterijume. Dekorisano plovilo mora biti minimum 4 metra dužine. Broj plovila koji učestvuju u konvaju je ograničen do 40 . Prihvaćene ponude od strane stručne Komisije, organizator finansira u iznosu od 300 eura po jednom plovilu. Dinamika isplate : 40 % iznosa (120 eura) dobija se odmah nakon završetka konkursa, a preostalih 60 % (180 eura) nakon održavanja manifestacije, ukoliko  plovilo zadovolji sve kriterijume stručne komisije. Ukupan fond nagrada za najbolje kreacije iznosi 4.000 eura- definisano je konkursom. 

Prijave sa imenom i prezimenom, adresom, telefonom, dokazom o uplati naknade (učešće na konkursu) , nazivom i vizuelnim rješenjem kreacije, te tačnim lokalitetom uređenja plovila, zainteresovani podnose do 29.07.2016.godine u zatvorenoj koverti, sa naznakom –prijava na konkurs za Bokeljsku noć. Prijave se dostavljaju na adresu JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, Obala b.b.

 

Portal Analitika