Zabava

Soraja: Oprostila sam Stefanu što me je klao

- Otišla sam u Urgentni centar da mi se rane ne bi inficirale, a ne da bih imala dokaze za povrede, izjavila je starleta nakon jučerašnjeg saslušanja u policiji.
Soraja: Oprostila sam Stefanu što me je klao
Portal AnalitikaIzvor

Soraja Vučelić, koja je juče na zahtjev Prvog osnovnog tužilaštva saslušana u policiji jer ju je po vratu i grudima prerezao fudbaler Stefan Mihajlović, izjavila je da je on njen veliki prijatelj i da ne želi krivično da ga goni.

Kako beogradski "Kurir" saznaje, starleta je rekla da ju je bivši dečko slučajno posjekao ključem i da je sigurna da nije imao namjeru da je povrijedi.

- Soraja je prva pozvana na saslušanje, a na zahtev tužilaštva biće prikupljeni i svi ostali dokazi o tome šta se dogodilo. Tek kad budu izvršene sve provjere, tužilac će donijeti odluku da li će pokrenuti krivični postupak protiv Stefana Mihajlovića - kaže izvor iz istrage.

Vučelićeva, koja je samo pukom srećom lakše povrijeđena, potvrdila je juče poslije saslušanja da je do incidenta došlo poslije provoda na splavu „Fristajler“. Podsjetimo, ona je sa Stefanom otišla u jednu vilu na Senjaku, gdje se incident dogodio. Iako je zbog povreda završila u Urgentnom centru, Vučelićeva je odlučila da ne tuži fudbalera.

- Nema potrebe za podizanjem tužbe. Stefan nije pokušao da me ubije, nije imao namjeru ni da me povrijedi, tako da ga neću tužiti. On mi se izvinio, stvarno nije bilo namjerno. Ne znam da li će ga teretiti država. Ja sam mu sve oprostila. Nisam ljuta na njega, otišla sam u Urgentni da mi se rane ne bi inficirale, a ne da bih imala dokaze za povrede - rekla je Soraja nakon što je izašla iz policijske stanice u pratnji advokata poslije sat vremena ispitivanja.

Ona nije željela da odgovori na pitanje da li se još viđa sa fudbalerom. 

 

Kurir.rs

Portal Analitika