Svijet

Skandal u policiji zbog prostitutke, ispričala je "prljave" želje policajaca

Skandal koji trese američke plavce se dogodio zahvaljujući Gabi. Bivša prostitutka i rijaliti zvezda Gabi Greko opisala je seksualni odnos sa dvojicom njujorških policajaca.
Skandal u policiji zbog prostitutke, ispričala je "prljave" želje policajaca
Portal AnalitikaIzvor

Naime, prema riječima Gabi, bivše supruge milijardera Džofrija Edelstena, 2013. godine plaćeno joj je da bude u ulozi ''seksi stjuardese'' i da prati inspektora Džejmsa Granta i u međuvremenu otpuštenog detektiva Majkla Milisija tokom privatnog leta za Las Vegas. 

''Trebalo je da ih pitam da li žele čaj ili kafu, ali je bilo jasno da oni žele samo mene. Bili su jezivi, vrlo grubi i vrijeđali su me. Nisam očekivala da će biti tako esktremno, ali nije da sam mogla tek tako da izađem iz aviona usred leta. Nisam imala kuda i zato sam morala da uradim šta su htjeli'', kazala je Gabi za ''Njujork post''.

untitled2

U Las Vegastu policajci su odsjeli u dva penthausa u kojima su pratili utakmice, pili i pravili orgije. Za svoje uloge Greko je dobila ''samo 1.500 dolara jer su većinu novca prokockali''. 

U sudskom procesu protiv dvojice policajaca tvrdi se da je prostitutka bila plaćena 10.000 dolara. Policajci se terete za korupciju i niz drugih kaznenih djela.

Portal Analitika