Društvo

Podgorica: Besplatne radionice za djecu

Nove radionice Razvojnog centra udruženja Roditelji biće održane i naredne sedmice, a djeca će imatipriliku da saznaju kako da se brinu o životinjama i kućnim ljubimcima u tok uljeta, da kroz igru vježbaju memoriju i pažnju, alii da zajedno sa roditeljima budu u prirodi i upoznaju se sa izviđaštvom.
Podgorica: Besplatne radionice za djecu
Portal AnalitikaIzvor

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici i u prirodi,u zavisnosti od teme.

U srijedu 29. juna u 18 sati počinje radionica Brinimo o ljubimcima. Teme radionice biće kako brinuti o ljubimcima tokom ljetnjih dana i šta raditi sa njima kada porodica odlazi na odmor. Radionicu udruženje Roditelji organizuje u saradnji sa NVO Spas, a djeca će imati priliku da saznaju da li svoje ljubimce da vode se sobom na ljetovanje, da li da ih ostave nekom bliskom ili možda same kod kuće uz privremeni nadzor komšija? Naučiće i šta je potrebno uraditi i kako ljubimca pripremiti za putovanje. Radionicu vode Tajana Nedić, Mirko Terzić i Milan Matović koji će i odgovarati na sva pitanja koja djeca budu imala tog dana. Broj mjesta je ograničen na 20.

radionica-1

U petak 1. jula biće održana radionica Učimo kroz igru koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionicaima za cilj da obezbijedi stimulativno okruženje i igre koje će djeci pomoći u razvoju njihove memorije, pažnje, koncentracije kao i vještinama socijalizacije i timskog rada. Radionicu vodi psiholog Miloš Bulatović, a teme koje će se obrađivati kroz igru biće vizuelna pažnja, pamćenje, serijacija, klasifikacija, finamotorika, socijalizacija. Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina, a brojm jesta je ograničen na 15. 

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: emailigrackoteka@t-com.me, brojtelefona 020 22 10 00 ili u inbox FacebookstraniceIgračkoteka i Razvojnicentar. 

Portal Analitika