Region

Milo Đurašković očajan: Od “gledaj me sirotinjo” do kućnog pritvora

Nakon što su gotovo svi mediji prenijeli fotografiju i status profila pod imenom Anika Đurašković, njen otac Milo Đurašković se obratio redakciji "Blica" uz sljedeći apel.
Milo Đurašković očajan: Od “gledaj me sirotinjo” do kućnog pritvora
Portal AnalitikaIzvor

- Posljedice svega ovoga što je izašlo su rizične i opasne po moje dijete. Ja sam zbog ovoga morao moju djecu da zaključam u kuću. Pod hitno moram da ih vratim u inostranstvo gdje žive i studiraju da im neki bolestan um ne bi naškodio, kao što je i neko izmislio status u kom se vrijeđa sirotinja. Moje dijete ima Instagram profil, a Fejsbuk nema. Na Instagramu je dijete okačilo sliku pored automobila i šta ja tu da radim. Ali ponavljam, te riječi nisu njene. Zašto je to neko uradio, pretpostavljam da je namjera kako bi podvalili i namjestili - rekao je za "Blic" Milo Đurašković, a na konstataciju iz redakcije "Blica" da je njegova ćerka Anika njih kontaktirala i rekla da je profil njen, ali da je hakovan, on odgovara:

- I to vam je poslato sigurno sa nekog lažnog profila. Da vam kažem nešto, dovoljno je što mom djetetu ime i prezime donosi štetu, a kamoli da joj treba još ovako nešto. Molim vas za razumjevanje, jer je ona divna devojka koja nikada tako nešto ne bi napisala.

anika-djuraskovic-640x330

Podsjetimo, na Fejsbuk profilu pod imenom Anika Đurašković osvanula je fotografija Đuraškovićeve ćerke pored skupocenog automobila sa uvredljivom porukom. Fotografija je izazvala burne reakcije u javnosti, nakon čega je obrisana, a ubrzo je osvanuo i status u kojem se tvrdi da je profil hakovan. Pomenuti Fejsbuk profil sada je obrisan.

 

Blic.rs

Portal Analitika