Politika

Potpredsjednici SNP putuju u Moskvu

Potpredsjednici Socijalističke narodne partije Crne Gore, Danijela Pavićević i Veselin Bakić, boraviće u Moskvi od 26. do 27. juna, te učestvovati na XV Kongresu Sveruske Partije Jedinstvena Rusija.
Potpredsjednici SNP putuju u Moskvu
Portal AnalitikaIzvor

Iz Socijalističke narodne partije su saopštili da poziv da njihova delegacija učestvuje u radu XV Kongresa Ujedinjene Rusije, predstavlja nastavak dobre saradnje i komunikacije ostvarene i prilikom ranijih zvaničnih posjeta predsjednika SNP Srđana Milića i drugih predstavnika te Partije Moskvi.

Oni su ocijenili da će boravak u Moskvi biti dodatni impuls unapređenju partijsko-političkog dijaloga i razvoju kvalitetne i tradicionalne, istorijski dobre, bilateralne saradnje između Crne Gore i Ruske Federacije.

Posjeta Moskvi, kako su dodali, biće i dobra prilika za realizaciju niza bilateralnih susreta i razmjene mišljenja o aktuelnom trenutku, kako sa kolegama iz Jedinstvene Rusije, tako i sa predstavnicima brojnih drugih delegacija iz regiona.

Kongres Jedinstvene Rusije posvećen je usvajanju predizbornog programa te stranke, u svjetlu predstojećih parlamentarnih izbora u septembru i utvrđivanju Liste kandidata za poslanike Državne Dume.

Kako je najavljeno, tokom Foruma Jedinstvene Rusije, organizovaće se i okrugli sto "Svijet 2016 - Izazovi i mogućnosti", gdje će se diskutovati o aktuelnim globalnim političkim i ekonomskim pitanjima.

Portal Analitika