Politika

DPS konstatovao ostavke Marovića, Rađenovića i Pavićevića

Glavni odbor DPS-a je danas konstatovao prestanak mandata Svetozara Marovića u Glavnom odboru DPS, kao i na funkciji predsjednika Političkog savjeta DPS, na osnovu ostavke koju je podnio. Takođe, Glavni odbor je konstatovao prestanak mandata Lazara Rađenovića i Žarka Pavićevića u Glavnom odboru DPS.
DPS konstatovao ostavke Marovića, Rađenovića i Pavićevića
Portal AnalitikaIzvor

Glavni odbor Demokratske partije socijalista Crne Gore na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, čestitao je svim članovima, simpatizerima, aktivistima i svima onima koji se identifikuju sa partijom, 25 godina od osnivanja Demokratske partije socijalista Crne Gore. „Protekle dvije i po decenije DPS je nosila procese sveukupnog preobražaja Crne Gore, mudro i promišljeno je svrstavajući u red demokratskih država sa perspektivom i čineći je predvodnikom euroatlantskih integracija.“saopštili su oni.

Glavni odbor je prihvatio izvještaj o rezultatima proteklih lokalnih izbora u Tivtu i konstatovao da je DPS još jednom pokazala svoju političku snagu i viziju, te potvrdila kvalitetan rad svoje partijske infrastrukture. Glavni odbor DPS uputio je čestitke novoformiranoj lokalnoj vlasti i izrazio očekivanje da će Tivat nastaviti svoj dinamičan razvoj, u interesu građana Tivta i države Crne Gore.

Protekli sedmi Kongres Savjeta mladih DPS potvrdio je da mladi dominantno u politici DPS prepoznaju šanse za sebe i svoju budućnost. Glavni odbor je čestitao novoizabranom rukovodstvu Savjeta mladih, te uputio pohvale za organizaciju Kongresa. 

Na današnjoj sjednici Glavni odbor je konstatovao značaj političkog Sporazuma, koji je je potpisan na inicijativu DPS-a, te izrazio zadovoljstvo njegovim dosadašnjim sprovođenjem.

 

 

Portal Analitika