Društvo

Prva sedmica nikšićkog bazena: Blizu 2.000 posjeta

Direktor Sportskog centra Predrag Ivanović rekao je za naš portal prve utiske nakon dugoočekivanog otvaranja ovog reprezentativnog objekta.
Prva sedmica nikšićkog bazena: Blizu 2.000 posjeta
Portal AnalitikaIzvor

On kaže da su u upravi izuzetno zadovoljni posjetom u toku sedmice.''Otkad je bazen otvoren za građane, imamo prosječno oko 270 posjetilaca dnevno. Tridesetak građana kupilo je mjesečne karte'', sumirao je rad bazena u prvih sedam dana Ivanović. Dodao je da do sada sve funkcioniše besprekorno.'

'Ako se po jutru dan poznaje, kako bi kazao naš narod, može se reći da su svi napori da se bazen ponovo stavi u funkciju bili i te kako opravdani'', kazao je Ivanović u izjavi za naš portal.On je pomenuo i veliko interesovanje najmlađih kupača, najaviviši otvaranje napredne škole plivanja.

''Veliko je zadovoljstvo vidjeti prije svega veliki broj djece, koja posjećuju bazen. Budući da ima mnogo zainteresovanih već početkom jula krećemo sa naprednom školom plivanja. To će biti prilika da sva djeca koja znaju da plivaju tokom narednih mjeseci usavrše stilove i tehnike plivanja. Školu će voditi četiri licencirana trenera'', otkrio je Ivanović.

Bazen u Sportskom centru svečano je otvoren 20. maja ove godine.Od 15. juna dostupan je građanima, pošto su doneseni pravilnik, kućni red i cjenovnik.Bazen radi u dvije smjene, od 7 do 16h i od 16 do 23h, a usluge se naplaćuju po satu. Korisnici, pored dnevnih, imaju mogućnost da kupe i mjesečne karte.U međuvremenu, cijene su snižene pa sada iznose 2 eura po satu u prvoj smjeni (7 - 16h) i 2,5 eura u drugoj smjeni (16 - 23h).Takođe, mjesečna karta smanjena je sa 40 na 30 eura, a olimpijski program pojeftinjen je za 20 odsto.

 

onogost.me

Portal Analitika